Видео: Водителка од Белград се посрамоти во програма во живо!

Loading...

Програмите во живо понекогаш знаат да донесат и вакво посрамотување на водителите и водителките…Водителка од телевизијата РТС, заборави дека е вклучена во живо, па се посрамоти пред јавноста.
Погледнете за што станува збор. Водителка од телевизијата РТС, заборави дека е вклучена во живо, па се посрамоти пред јавноста.
Погледнете за што станува збор. 

loading...
Loading...