Видео: Војници ќе загинеа додека даваа заклетва!

Руски војници за малку ќе загинеа додека даваа заклетва.Непријатно изненадување се случи додека командирот ја читаше заклетвата.
Погледнете како овие Руски војници за малку ќе загинеа на следната страна.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: