Видео: Вонземјани на Балканот: НЛО падна во езеро во Хрватска?

Додека една екипа снимала документарен филм на езерото Јарун кај Загреб, неидентификуван летечки објект се појавува зад грбот на студентите кои го снимаат филмот и паѓа во вода.
Момците не изгледаат многу изненадено, што прави малку да се замислиме.
Јасно е дека снимката е монтирана. Но, без сомнение предизвика бурни реакции по социјалните мрежи. На Фејсбук се појави и приказна за автентичноста на приказната.
Притоа, на Фејсбук за видеото има различни коментари, некои веруваат во приказната додека некои слатко се насмеаа на креативноста на младата екипа.
Од друга страна момците ја постигнаа својата цел и ја добија својата популарност.
Погледнете го видеото и сами заклучете дали ќе верувате или не.Додека една екипа снимала документарен филм на езерото Јарун кај Загреб, неидентификуван летечки објект се појавува за

Пронајдете не на следниве мрежи: