ВИДЕО: Воз преминал преку него и ништо не му било!

Токму на таква идеја дошол овој човек кој во приложеново видео се одлучил да ја покаже својата храброст и бестрашност. Но најверојатно испаднал само уште една „будала“ која си игра со животот на сметка на нервите на другите луѓе (замислете само што се морало да му помине низ глава на машиновозачот).
Во секој случај, иако е кул да се погледне видеово, земете го ова како пример за она што никако не смеете да го правите во слободно време.Токму на таква идеја дошол овој човек кој во приложеново видео се одлучил да ја покаже својата храброст и бестрашност.

Пронајдете не на следниве мрежи: