ВИДЕО: Време е за носење ШАЛ, еве нови ИДЕИ!

Есента ни е веќе дојдена на гости, имаме поладно време, затоа е време за загревање. Носењето шал е модниот додаток, кој не само што не излегува од мода, туку и не` затоплува во овие есенски денови.  Ако ви е здосадено од обичните начини на врзување на шаловите, ви нудиме уште некои трикови како би можете да внесете новина и свежина во вашиот изглед. Повелете и експериментирајте!Ако ви е здосадено од обичните начини на врзување на шаловите, ви нудиме уште некои трикови како би можете да внесете новина и свежина во вашиот из

Пронајдете не на следниве мрежи: