ВИДЕО: Заев подготвува оставка?!

На Јутјуб се појави видео од изјавата на лидерот на Социјалдемократскиот сојуз Зоран Заев, во која јасно вели дека доколку не му успеат намерите, ќе се повлече од политичката сцена.Не знаеме уште колку точно бомби има во ракавот, но едно е сигурно: веќе му снемува адути во борбата против власта.
Меѓу останатото, тој вели дека Груевски мора да падне, а доколку не се случи тоа, тој ќе си замине. Без било какви дилеми.
Со оглед на тоа дека поддршката на неговите идеи и убедувања полека ослабнува, дали тоа значи дека тој ќе си го одржи зборот и достојно ќе се повлече од македонската политичка сцена?
Не знаеме уште колку точно бомби има во ракавот, но едно е сигурно: веќе му снемува адути во борбата против власта.
Меѓу останатото, тој ве

Пронајдете не на следниве мрежи: