ВИДЕО: За**и, давам отказ!

Loading...

Водителката од Алјаска Чарло Грин, реши во текот на емисијата да даде отказ. Таа навистина се потруди да остане забележана, потпевнувајќи „Fuck it, I quit“ одредено време.Таа им објасни на гледачите на KTVA дека сега конечно ќе има повеќе време за да и се посвети на борбата за легализација на марихуаната во Алјаска.
Грин рече дека не и се допаѓа начинот на кој медиумите гледаат на легализацијата на марихуаната, како и нивното спротивставување на ставовите на Alaska Cannabis Club, чиј сопственик е токму таа.
Клубот им советува на луѓето како да одгледуваат марихуана и ги едуцира рационално да ја употребуваат.Таа им објасни на гледачите на KTVA дека сега конечно ќе има повеќе време за да и се посвети на борбата за легализација на марихуаната во Алјаска.

loading...
Loading...