Видео: Залудно ја облекла венчаницата – младоженецот го одби бракот на среде улица

Loading...

Една Бразилка се осмелила да го запроси своето момче, вложила многу труд, ги повикала пријателите, роднините, дури и облекла венчаница, но работите не излегле онака како што таа очекувала.
Не гледаме често несудени младенци во овие улоги, обично девојките се тие што ги одбиваат момците кои се обидуваат да ги запросат. Но извесниот Бруно не му било до олтар па на девојката тоа и го даде до знаење.
На Бруно идејата не му се допадна воопшто, па дури изгледа и како да е навреден. Прашање е дали овие млади се воопшто пар денес.
Погледнете го видеото.Една Бразилка се осмелила да го запроси своето момче, вложила многу труд, ги повикала пријателите, роднините, дури и о

loading...
Loading...