Видео: Запалија знаме, ја навредуваа Македонија – Косово го одигра првиот официјален натпревар

Loading...

Косово го одигра првиот официјален натпреварПред стартот на првиот официјален меч на косовската фудбалска реперезентација кој вчера се одигра во Косовска Митровица навивачи ја навредуваа Македонија и го палеа знамето на Србија. Се разбира и двете земји немаа никаква поврзаност со мечот бидејќи Косово, денеска играше со Хаити. Мечот заврши 0:0 а навивачката култура повторно на дело.

Пред стартот на првиот официјален меч на косовската фудбалска реперезентација кој вчера се одигра во Косовска Митровица навивачи ја навредуваа Маке

loading...
Loading...