Видео: Зарем е возможно? – Станија трча по момче кое вози 101

Loading...

Зарем е возможно?Ви се верува ли? Станија трча по момче кое вози Застава 101.
Мора да признаете несекојдневна глетка, не сме научени на вакво нешто од старлетата!
Но, за што всушост станува збор?
Погледнете во видеото на следната страна:

Ете што било работата: Станија и Душан Борковиќ во рекламен спотВи се верува ли? Станија трча по момче кое вози Застава 101.
Мора да признаете несекојдневна глетка, не сме научени на вакво нешто од старл

loading...
Loading...