Видео: Застрашувачка бура ја нападна Белгија и стана хит на интернет

На застрашувачкото видео кое стана вистински хит на интернет се гледа бура која ја напаѓа територијата на Белгија.Бурата е толку моќна што носи се пред себе.
Уште еден феномен на природата, а нејзината моќ не може да се надмине. Оваа застрашувачка бура го зафати пределот Кноке во Белгија. 
Набљудувачите едноставно не можеле, а да не ја снимат застрашувачката глетка, а истата за кратко време ја погледнал и целиот свет.
Еве за што станува збор. Бурата е толку моќна што носи се пред себе.
Уште еден феномен на природата, а нејзината моќ не може да се надмине. Оваа застрашувачка бура

Пронајдете не на следниве мрежи: