Видео: Здогледала маж со брада и помислила дека е ТЕРОРИСТ, а тогаш се случило нешто неочекувано

Loading...

Здогледала маж со брада и помислила дека е терорист, а тогаш се случило нешто неочекуваноОдела со ќеркичката по улица кога го здогледала човекот со брада кој и личел на терорист. Во раката носел торба во која веројатно имало бомба. Кога ја погледнал се скаменил од страв…
Но, тогаш се случило нешто сосема неочекувано, нешто што ја наведе оваа жена добро да размисли.
Никогаш не му суди на човекот по неговиот изглед.

Одела со ќеркичката по улица кога го здогледала човекот со брада кој и личел на терорист. Во раката носел торба во која веројатно имало бомба. Кога

loading...
Loading...