Видео: Зема лажица и ја стави врз конзервата, Причина? За ОВОЈ ТРИК сигурно не сте знаеле!

Loading...

Видео: Зема лажица и ја стави врз конзервата, Причина? За ОВОЈ ТРИК сигурно не сте знаеле!Веднаш во старт да кажеме дека обожаваме клипови од кои можеме нешто и да научиме. Популарниот Јутубер Дејв Хакс повторно се врати со своите нови корисни трикови. Овој пат ќе ни покаже како да се отвора конзерва во итни случаи.
Во случај на евентуална апокалипса, или ако се најдете негде без отворач за конзерва, Дејв ќе ви покаже како да отворите конзерва со помош на обична лажица.
Погледнете го видеото:
 
 Веднаш во старт да кажеме дека обожаваме клипови од кои можеме нешто и да научиме. Популарниот Јутубер Дејв Хакс повторно се врати со своите нови к

loading...