Видео: Жена со голи раце давела волк!

Loading...

Јелена Лашиќ е пример за храбра жена и секој маж треба да и се восхитува поради оваа нејзина постапка. Јелена веќе подолго време се грижи за своето стадо овци во планините во БиХ. 
Таа секојдневно се соочува со опасности поради волците и другите диви животни кои во секој може да го нападнат нејзиното стадо. 
Овој пат Јелена имала среќа, а и многу храброст за да го спаси своето стадо од волкот кој ја нападнал, а таа се бранела со голи раце давејќи го со сета сила. 
Погледнете како таа ја раскажа оваа страшна и возбудлива случка.
 Јелена веќе подолго време се грижи за своето стадо овци во планините во БиХ. 
Таа секојдневно се соочува со опасности поради волците и

loading...
Loading...