Видео: Жените се сами виновни за силувањето!

Во Индија а и секаде во светот, мораат после се да трпат обвинувања  и од околината.Боливудските убавици, одлучиле да застанат во одбрана на сите жртви на сексуално насилство, па така што на саркастичен и шокантен начин им покажаа на силувачите и на сите други дека всушност силувачот е виновен за овој понижувачки чин.
Нивната порака е тоа дека жените се виновни исклучиво поради тоа што се жени, а на лудаците и манијаците не им е важно дали тие на себе имаат мини здолниште или се во панталони. Исто така, останувањето надвор до доцна, а ни убавата насмевка не претставува повик за секс.Боливудските убавици, одлучиле да застанат во одбрана на сите жртви на сексуално насилство, па така што на саркастичен и шокантен начин им покажаа

Пронајдете не на следниве мрежи: