Видео: Женска тепачка во автобус!

Во градските автобуси постојано се случуваат некакви инциденти.
Но, ако се прашувате која е причината за женската тепачка во овој автобус, ние накратко ќе ви објасниме.
Девојката во белата блузичка разговарала на телефон при што договарала апартман за во Сицилија. На „госпоѓата во тигресто“ очигледно тоа не и се допадна, па ја нападна девојката.
Се заврши на овој начин. Погледнете!Во градските автобуси постојано се случуваат некакви инциденти.
Но, ако се прашув

Пронајдете не на следниве мрежи: