Видео: „Жешкиот танц“ на девојката на Нејмар ја покачува температурата

Loading...

Бруна Маркезини е девојка на еден од најпопуларните фудбалери на денешницата, Нејмар, која во свој стил се обиде и тоа како сите да ја запаметат.Бруна Маркезини е девојка на еден од најпопуларните фудбалери на денешницата, Нејмар, која во свој стил се обиде и тоа како сите да ја запаметат.
Девојката на новата ѕвезда на Барселона, Бруна Маркезине на крајот на минатиот месец го посети Дубровник. Својот годишен одмор го помина без љубениот, кој е зафатен со напорните  тренинзи. Девојката има 18 години, а уште пред своето полнолетство крена медиумска прашина во Бразил. Одби многу понуди да се фотографира за списанијата, што дополнително ја зголеми нејзината веќе стекната популарност.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МК
 Бруна Маркезини е девојка на еден од најпопуларните фудбалери на денешницата, Нејмар, која во свој стил се обиде и тоа

loading...
Loading...