Видео: Зошто Лима не сака да говори за својата невиност!

Loading...

Во нејзината професија сексот е главно продажно средство. Но некои личности се уште имаат вредности. Убавата манекенка била невина до свои 27 години, поточно до нејзината венчавка со српскиот кошаркар Марко Јариќ со кој има две ќеркиВо нејзината професија сексот е главно продажно средство. Но некои личности се уште имаат вредности. Убавата манекенка била невина до свои 27 години, поточно до нејзината венчавка со српскиот кошаркар Марко Јариќ со кој има две ќерки.
Адриана Лима е една од најпознатите манекенки на светот и воопшто нема проблем да чекори по модната писта во долна облека во текот на ревиите на „Викторија Сикрет“, но кога еден новинар ја праша за гуењето на невиноста, таа се почувствува непријатно.
Тоа се случи, кога Лима разговараше со новинарот на „Huffington Post“, кога тој ја праша како успеа да ја сочуваш невиноста до брак:
Повеќе на: ТЗМ.МКВо нејзината професија сексот е главно продажно средство. Но некои личности се уште имаат вредности. Убавата манекенка

loading...
Loading...