Видео: Зошто плачеше Балотели?

Loading...

Неспортски потег на навивачите на Наполи.Наполи заслужено победи во дербито против Милан, но сенка на таа победа фрли расизмот на навивачите на Наполи кон Марио Балотели.
Марио на клупата за резерви почна да плаче како мало дете, сите помислија дека е тоа поради неговата лоша игра но, се испортави дека плачењето било поради расистичките навреди кон него и кон неговата штотоку родена ќерка.
Навистина неспортски потег од фановите на Наполи и се очекува голема казна за овој фудбалски клуб. Штета што иако сме во 21 век се уште некои луѓе имаат прерасуди за бојата на луѓето.
Од ФИФА и УЕФА има еден убав слоган: SAY NO TO RACISM!!!

 
Наполи заслужено победи во дербито против Милан, но сенка на таа победа фрли расизмот на навивачите на Наполи кон Марио Балотели.
Марио на

loading...
Loading...