ВИДЕО:4 ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ГО ОСВОИ СВЕТОТ!

Талентот може да биде откриен уште од најрани нозе, како малата Кејтлин Махер, 4 годишно девојче, а тоа е исклучиво возможно на талент шоуата како што е Американски Идол. Ако мислевте дека со годините нема со што да ве засени, сепак ова мало девојче на сите им ги затвори устите!Ако мислевте дека со годините нема со што да ве засени, сепак ова мало девојче на сите им ги затвори устите!

Пронајдете не на следниве мрежи: