Видео:Баба јаде секојденвно сланина и има 105 години

Loading...

Перл Кантрел од Тексас има 105 години, а тајната за нејзината долговечност е , како што вели таа јаде секојдневно сланина.
Таа е активна и сака да игра.
„Сакам сланина и јадам секој ден. Не се чувствувам стара како што сум, тоа  се што можам да кажам“, рекла Кантрел.
Оваа жена е мајка на седум деца, а надживеала три, како и својот сопруг. Однемодамна го прославила својот 105ти роденден.Перл Кантрел од Тексас има 105 години, а тајната за нејзината долговечност е , како што вели таа јаде секојдневно слан

loading...
Loading...