Видео:Бебе што скија во вода

Loading...

Малиот Австралиец Рајдер има само седум ипол месеци, а веќе тргна да скија на вода. Неговите родители на YouTube објавија видео на кое се гледа како ужива во доживувањето.
 Малиот Австралиец Рајдер има само седум ипол месеци, а веќе тргна да скија на вода. Неговите родители на YouTube објав

loading...
Loading...