Видео:Бик прободе, жена а потоа ја прегази

Loading...

За време на натпревар во Флорида, натпревара за кој прв од роговите на бикот, ќе ја избвади лентата се случила несреќа. Бик прободе жена, а потоа ја прегази. Покрај жената бил повреден и маж, односно 19 – годишно момче кое се обидувало да и помогне на жената. За време на натпревар во Флорида, натпревара за кој прв од роговите на бикот, ќе ја избвади лентата се случила несреќа

loading...
Loading...