Видео:Четиригодишник изненади со својот глас

Loading...

Каи Лангер со само четири години стана популарен ширум Америка, а потоа и во светот благодарејќи на својот шарм и пејачки способности.
Гостувајќи во емисијата Elen De Generes – The Elen Show, Каи ја изведе песната „When I was your man“. Во оваа прилика Каи покрај својот успех во музиката, покаѓа дека е прав шармер, ја искористи приликата и ја праша водителката дали ќе му биде девојка.Каи Лангер со само четири години стана популарен ширум Америка, а потоа и во светот благодарејќи на својот шарм и пеја

loading...
Loading...