Видео:Црната дупка-Лекција за алчноста!

Loading...

На видеото може да видите колку е голема скромноста на овој човек….Зошто е подобро да се биде помалку алчен?
До каде се границите на алчноста или не постојат….ова видео сигурно ќе ве натера да размислите за последиците од алчноста, некогаш е интересно да се фантазира…нели?
 
 

Post by Interesting Things.
Зошто е подобро да се биде помалку алчен?
До каде се границите на алчноста или не постојат….ова видео сигурно ќе ве натера да размислите

loading...
Loading...