Видео:Да живее самбата, но и оваа учителка

Диоса Каналес е венецуелска глумица, пејачка и манекенка кој озбилно го усовршила овој танц.
Иако е ова е еден од начините како да ја промовирате својата работа и запрво вака изгледа едно предавање.
После гледањето на ова видео можеби ќе се одлучите да наскоро да запишете часови по самба.Диоса Каналес е венецуелска глумица, пејачка и манекенка кој озбилно го усовршила овој танц.

Пронајдете не на следниве мрежи: