Видео:Дали е вистина дека црнците имаат големи пениси?!

Некои стеротипи не само што се корисни туку се и штетни.  За тоа лично кажува комичарот Тревис Турман кој се обидел да докаже дека стереотипе за гениталите се лажни.
Од неговиот говор е сосема јасно дека се обидува да докаже дека тој стереотип е лажен и дека не е вистинит и мисли дека е многу штетен. Но прашање е дали овој комичар може да влијае на вкоренетето мислење.
Проблемот со кој се соочува е благодарејќи на тоа што се претпоставува дека има голем пенис.
Погледнете го видеото, во кое има многу факти кои ќе ви ги каже околу „големиот  црнечки пенис’’!
 Некои стеротипи не само што се корисни туку се и штетни.  За тоа лично кажува комичарот Тревис Турман кој се обид

Пронајдете не на следниве мрежи: