Видео:Дали навистина натпреварувачката „си го покажа“ задникот во Сочи?

Loading...

Дали навистина натпреварувачката „си го покажа“ задникот во Сочи?Откако денес низ медиумите во Македонија излезе информацијата за „несреќниот“ настан кој се случил на ЗОИ во Сочи- односно при боб трките пукнала опремата на една од натпреварувачките случајно сите го видео нејзиниот задник. 
Информацијата ја пренесе и нашиот портал. Но, по реакцијата на нашите читатели се испостави дека настанот се случил во 2010 година. 
Имено, боб трките во Сочи започнуваат на 16-ти февруари.
Притоа, еден наш читател ни испрати и видео кое го потврдува тоа.
Во продолжение може да го погледнете видеото!Откако денес низ медиумите во Македонија излезе информацијата за „несреќниот“ настан кој се случил на ЗОИ во Сочи- односно при боб трки

loading...
Loading...