Видео:Девојка пие пиво преку уво

Loading...

Оваа девојка најверојатно чека светска слава, неодамна на Youtube излезе видео на кое се гледа дека умее да пие пиво преку уво.
Девојката успеа да испие цела чаша, вие сепак не се обидувајте ова да го правите дома.Оваа девојка најверојатно чека светска слава, неодамна на Youtube излезе видео на кое се гледа дека умее да пие пиво п

loading...