Видео:Додека сопружниците се расправале, швалерот избегал од прозорот

Не една тераса од стамбена зграда во Сан Паул се одвивала вистинска драма која привлекла внимание на сите случајни поминувачи.
Маж викал на сиот глас на својата сопруга викајќи чива е кошулата која ја нашол во станот, а таа се обидувала да го смири.
Додека сопружниците се расправале швалерот на жената го икористил моментот да побегне.
По долна облека се појавил на прозорецот и како во филмовите, се симнал на првиот спрат, со помош на врзани чаршави. На местото на настанот имало пожарникари кои биле подготвени со воздушно пернца на кој швалерот скокнал.
Оние кои ја следеле оваа сцена ракоплескале, додека тој избегал во непознат правец.
Бразилските медиуми шпекулираат дека од ова може да се направи некој филм или серија.Не една тераса од стамбена зграда во Сан Паул се одвивала вистинска драма која привлекла внимание на сите случајни пом

Пронајдете не на следниве мрежи: