Видео:Еве како изгледа приемниот испит за една старлета!

Loading...

„Доволно сум образована за шоу бизнис“ – си кажа поносно девојката која нема поим каде е Кипот на слободата, кој е симбол за кислород и сл….Во емисијата „Вип 24“, која се емитува на телевизија „Happy“, се пријавуваат девојки кои сакаат да станат популарни, односно ВИП фаци. Една од темите, на која идната старлета дискутираше со водителот, била „Колку образованието е битно за нивната професија?“. Иако Милица се изјаснила дека е „доволно образована за шоу бизнис“, не знаеше да одговори на прашања кои се поминуваат во основно училиште. Во квизот не сјаеше и нејзината другарка, која во емисијата дошла за да пофали Мими. Погледнете….Во емисијата „Вип 24“, која се емитува на телевизија „Happy“, се пријавуваат девојки кои сакаа

loading...
Loading...