Видео:Еве зошто не е убаво да се зема дрога

Погледнете го ова еуфорично метамфетамин тргување. Оваа девојка е снимена откако конзумирала претходно кристален метамфетамин. Ова го снимил татко кој сакал да покаже колку грозно изгледа сето тоа.Погледнете го ова еуфорично метамфетамин тргување. Оваа девојка е снимена откако конзумирала претходно кристален метам

Пронајдете не на следниве мрежи: