Видео:Го фатил разбојникот, го врзал, го оставил во дворот и отишол на работа!

Еден човек од Оклахома фатил крадец на дело, но направил една интересна случка.
Откако успеал да го собори на земјата, и кажал на својата жена да го причува додека не дојде полиција, зошто тој морал да оди на работа.
Брачниот пар длабоко во ноќта го разбудило звукот од кршење на прозорот, го виделе рабојкникот како влегува во гаражата, така мажот одлучил да го причека пред излезот.
Кога крадецот излегол, мажот скокнал, и го соборил на земјата и го врзал, повикал полиција и заминал на работа.
–       „Тој е едноставно таков човек. Работа си работа. Јас морам да работам, тој е заврзан а полицијата е на пат, јас морам да одам“, кажала на новинарите неговата жена.Еден човек од Оклахома фатил крадец на дело, но направил една интересна случка.
О

Пронајдете не на следниве мрежи: