Видео:Има само 100 килограми, а сака да достигне 200

Loading...

Додека повеќето млади жени опседнати се со диети и треретана, но оваа 23 годишна Британка го прави спротивното,  намерно се здебелува.
Тами Јанг намерно ја покачува својата тежина за 19 килограми на секои шест месеци. Моментално е тешка 101 килогрaм, а крајната цел и е да достигне тежина од 200 килограми.
Никогаш не сум била посреќна од овој процес на дебелеење, ништо нема да ме спречи да го остварам својот сон. Знам дека е едстремно, но тоа не ничива работа, храната ме прави среќна. Ако се прашувам не постои ништо што би ме спречило.
Таа јаде 30 крофни дневно, голем број на палачинки и други слатки, троши и до 70 фунти на брза храна.Додека повеќето млади жени опседнати се со диети и треретана, но оваа 23 годишна Британка го прави спротивното,  

loading...
Loading...