Видео:Како би изгледал Фејсбук во приватен живот

Loading...

Како Фејсбук би изгледал во приватен живот? Судејќи по ова видео, тоа би изгледало така што ќе имате иритирачка личност која цело време би ве изненадувала со непријатни промени кои се направени во вашиот стан – без ваше знаење или согласност.Како Фејсбук би изгледал во приватен живот? Судејќи по ова видео, тоа би изгледало така што ќе имате иритирачка личнос

loading...