Видео:Како Драган Вучиќ ќарува девојки

Loading...

Погледнете како Драган Вучиќ запнува да ја ќари, таа пиле, а тој прав фраер. Иако му  се стемнува, се тресе и поти, собира храброст да ја освои ветувајќи и вечна љубов.
Драги наши, еве ви тактика како да и пријдете. На  Драган Вучиќ еднаш му успеа, па сигурно и на вас.
 Погледнете како Драган Вучиќ запнува да ја ќари, таа пиле, а тој прав фраер. Иако му  се стемнува, се тресе и пот

loading...
Loading...