Видео:Како Иван Исцелителот ги решава проблемите со големата нужда?

Loading...

Веќе се навикнавме на чудните решенија на Иван Исцелителот. Знаеме дека понекогаш и луѓето имаат чудни проблеми, но сепак и решенијата на проблемите што ги нуди Иван се малку „сомнителни“.
Во овој случај еден човек имал проблем со големата нужда. Па неговата порака гласеше: По цел ден одам по голема нужда со месеци, се испитав се е во ред со стомакот.
Па, Исцелителот веднаш ја пронајде дијагнозата. Му порача на човекот дека проблемот  не е во неговиот стомак туку во неговиот мозок.
На следниот ЛИНК може да ја погледнете теоријата на Иван Исцелителот за Чернобил.
А, пак што му одговори Иван на еден студент може да прочитате на следниот ЛИНК.
Но, сепак немојте да заборавите да го погледнете ВИДЕОТО каде што Иван ја демонстрира својата моќ.
 Веќе се навикнавме на чудните решенија на Иван Исцелителот. Знаеме дека понекогаш и луѓето имаат чудни проблеми, но се

loading...
Loading...