Видео:Како Сораја изгледаше пред две година а како сега?!

Кој во Куќата на Големот брат ги поседува најголемите гради, најдолгите нозе, топчестиот задник?! Овие атрибути секојдневно го одвлекуваат вниманието како на станарите така и на публиката. Кој ако не познатата старлетата Сораја Вучелиќ (26). На многумина од нас е веќе позната како учесничка во реалното шоу Големиот Брат, каде за прв пат се појави пред две години, првенствено како обичен станар, а сега како ВИП личност. Но да се навратме пред две години, како таа изгледаше тогаш.

И тогаш изгледаше бомбастична, но откако ќе го погледнете и ова видео ќе ја воочите разликата.Кој во Куќата на Големот брат ги поседува најголемите гради, најдолгите нозе, топчестиот задник?! Овие атрибути секојд

Пронајдете не на следниве мрежи: