Видео:Како старите се снаоѓаат со веб камера

Loading...

Погледнете како старата генерација, реагира на веб камера, незнаејќи дека таа ги снима. Трудејќи се да сватат како таа работи и како го следи секој нивен покрет. Изгледаат смешно зар не?
Погледнете како старата генерација, реагира на веб камера, незнаејќи дека таа ги снима. Трудејќи се да сватат како таа

loading...
Loading...