Видео:Како за 5 секунди да излупите јајце

Ви се најавија гости, а вие треба да припремате по брза постапка салата од јајца, или пак ви останале велигденски јајца и незнаете што да правите? Организирајте натпревар во брзо лупење а за таа цел ви го нудиме ова видео!Ви се најавија гости, а вие треба да припремате по брза постапка салата од јајца, или пак ви останале велигденски јајц

Пронајдете не на следниве мрежи: