Видео:Ќерката на Цеца го покажа својот талент

Loading...

Анастасија Ражнатовиќ повторно запеа и го истакна својот талент.
Овој пат не е изведба на песна од нејзината мајка, на видеото можеме да ја видиме и слушнеме во изведба на песната „Нисам те се нагледо“.
Да бидеме искрени воопшто не звучи лошо . Па, мораме да признаеме дека талентот го наследила од својата мајка.
Погледнете ја во опуштено распенано домашно издание.Анастасија Ражнатовиќ повторно запеа и го истакна својот талент.
Овој пат не е из

loading...