Видео:Кога е крајно време да излезе?

Loading...

Дали и нему веќе му здосадило внатре па се труди што побрзо да излезе?Видео кое ќе ве наежи!
Бременоста е навистина прекрасна работа, но и навистина тешка за секоја ново „печена“ мајка. Чекањето да поминат девет месеци и не е така едноставно, па и за малечко внатре.
 

Post by Interesting Things.
Видео кое ќе ве наежи!
Бременоста е навистина прекрасна работа, но и навистина тешка за секоја ново „печена“ мајка. Чекањето да

loading...
Loading...