Видео:Маж објави снимка со хистеричен испад на неговата жена

Извесен Џејмс од Америка на интернет поставил снимка од својата жена која има хистеричен напад. Притоа, таа вришти на него, а тој сакал да му покаже на светот „што се тој мора да трпи“. Изнервираната Витни била незадоволна затоа што нејзиниот маж не сакал да ја води во нивната куќа на локалното езеро, а откако снимката се раширила на интернет, парот се разделил и веројатно ќе се разведе.
Немилата сцена започнала кога мажот и соопштил на жената дека сепак нема да оди на езерото бидејќи има обврски.
Па и покрај неконтролираното врескања тој се обидел да и објасни на својата жена зошто не може да оди на езерото:
„Денес морам да извршам некои работи, а ти се однесуваш како 11-годишно дете кое не го добило својот подарок“, и објаснил тој.
„Мораш да застанеш да ми купиш цигари! Ќе полудам! Никогаш не било по мое. Сакав само еден ден да биде онака како што јас сакам-еден ден!“-врескала жената.
На следниот ЛИНК може да се потсетите на злобната невеста и несреќниот младоженец.Извесен Џејмс од Америка на интернет поставил снимка од својата жена која има хистеричен напад. Притоа, таа вришти на

Пронајдете не на следниве мрежи: