Видео:Маж во кујна

Никогаш не оставајте сам маж во кујна, доколку сакате да си ја препознаете. Одсекогаш го избегнувале готвењето, миењето садови и чистењето, па има и зошто… ова е доказ дека тие не се за во кујна. Со чест на исклучоци, познато ни е дека најдобрите готвачи се токму мажи. Но ова е честата слика на еден маѓ во кујна. Никогаш не оставајте сам маж во кујна, доколку сакате да си ја препознаете. Одсекогаш го избегнувале готвењето, миењето садови и чистењето, па има

Пронајдете не на следниве мрежи: