Видео:Мечка влегла во камион, погледнете што му направила

Loading...

Замислете еден ден во својот автомобил, видите мечка. Токму тоа му се слушила на Еван Нелсен од Калифорнија.
Мечката некако дошла до камионот на Еван, ја отворила врататa и влегла во вoзилото. На Евен му се причинило како оваа мечка му мафта, но таа се обидувала да излезе од камионот.
„ Во еден момент мечката ги држела шепите на воланот и со муцката ја притискала сирента на воланот, рекол Евен. Сето ова го снимил со својот мобилен, апотоа ја повикал полицијата да му помогне да ја извадат оваа мечка.Замислете еден ден во својот автомобил, видите мечка. Токму тоа му се слушила на Еван Нелсен од Калифорнија.

loading...