Видео:Мисицата мисли дека сонцето се врти околу земјата

Loading...

Кога добро ќе размислам, можеби и Земјата се врти околу Сонцето, но незнам кој е точниот одговор, рекла Ина Захиркова чие незнаење го шокирало светот.
 
 Кога добро ќе размислам, можеби и Земјата се врти околу Сонцето, но незнам кој е точниот одговор, рекла Ина Захиркова чие незнаење го шокирало свет

loading...
Loading...