Видео:Мистериозен вртолог, голта се околу себе

Неодамна на Youtube  се појави видео на вртолог кој голта се што ќе успее да дофати во својот правец .Мистеризниот вртолог, се наоѓа во Летонија во нлизина на реката Даугава.
Вртологот се формирал природно поради, надојдената река, а целата обаст во Литванија во речната долина се формира огромно мучуриште во текот на сезоната.
 Неодамна на Youtube  се појави видео на вртолог кој голта се што ќе успее да дофати во својот правец .Мистеризнио

Пронајдете не на следниве мрежи: