Видео:Наместо да направат, тие само ги нацртале!

Loading...

Кинези нацртале прозорци на зграда само за да ги привлечат купувачите…Често кога при разгледување на стан, ќе обрнете внимание на тоа колки прозорци има, какви се, дали добро влегува светлина, воздух и сл…. Лукавите кинески претприемачи добија идеја како да ги намамат клуентите, па на зградата нацртале прозорци.
Од надвор навистина изгледа како да е се спремно за домување. Се додека не и се приближите на зградата. Градските власти во Квингдаѕ, провинцијата Шандог, добиле многу клиенти за овие евтини станови, за кои подоцна се пожалиле и јас сфатиле намерата.Често кога при разгледување на стан, ќе обрнете внимание на тоа колки прозорци има, какви се, дали добро влегува светл

loading...
Loading...