Видео:Од Библијата излезе нешто што никако не го очекувала…откритие што се мери со чудо

Секој ден милиони верници ја отвораат Библијата за да принајдат порака која ќе им го просветли патот.
Марион Шертлеф (75) во светата книга пронашла порака и тоа не било каква, туку во форма на писмо кое е напишано пред 65 години.
Кога пред некое време во локалната книжарница купила Библија, не ни знаела што ја очекува, односно што се наоѓа внатре.
Таа вели- „Не посветив внимание на листовите во книгата. Мислев дека се работи за посвета која често се наоѓа кога купувате книги од антикварница“.
Но еден ден се решила да прочита што има на листот. Притоа тоа било писмо од 10-годишно девојче кое напишало есеј за да биде примена во женскиот клуб на истражувачи. Тоа писмо го напишала таа кога имала 10 години.
„Веднаш го забележав моето име. Се стресов. Плачев… Се наежив. Не знам како тоа писмо повторно заврши во мои раце….“- вели вознемирената Марион. Секој ден милиони верници ја отвораат Библијата за да принајдат порака која ќе им го просветли патот.

Пронајдете не на следниве мрежи: