Видео:Отварање на гајба пиво со еден потег

Loading...

Домашена задача за сите љубители на пиво
Ако сте мислелe дека ги знаете сите можни начини да отворите пиво, како што е отварањето на бравата со запалка, со заби и слично, тогаш време е да пробате нешто ново.
Ова можат само да го измислат Греманците.
Наздравје!Домашена задача за сите љубители на пиво
Ако сте мислелe дека ги знаете сите можн

loading...
Loading...